Het is bijna Lente….. heb jij al last van hooikoorts klachten?

Hallo Lente,

De natuur wordt steeds kleurrijker, weg met de kale grijze takken en dode bladeren!
Het wordt LENTE. Wordt jij ook zo vrolijk van de lente en wil je lekker naar buiten als
de zon begint te schijnen? Kan jij hier niet zo van genieten omdat je last hebt van een
loopneus, niesbui, jeuk en rode ogen?
Dan heb je letterlijk de lentekriebels en last van hooikoorts

Wat is Hooikoorts?

Hooikoorts heeft niets met hooi of koorts te maken maar is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op stuifmeelkorrels in de lucht. Wanneer de temperatuur hoger wordt gaan bomen, planten en gras ontpoppen om mooi groen te worden om later te gaan bloeien. Als dit gebeurt komen er stuifmeelkorrels vrij, ook bekend als pollen, deze veroorzaken een allergische reactie van jouw lichaam. Doordat het stuifmeel binnendringt in jouw lichaam reageert het hierop door het aanmaken van antistoffen en er ontstaat een allergische reactie waarbij histamine vrijkomt. Door het vrijkomen van deze stof zullen de neus, het gehemelte en de ogen geleidelijk of plotseling beginnen te jeuken. Vaak wordt dit gevolgd door waterige ogen, niezen en een heldere waterige afscheiding uit de neus omdat histamine voor bloedvatverwijding zorgt. Later gaat het neusslijmvlies opzwellen en krijg je een verstopte neus. Sommigen mensen krijgen last van hoofdpijn, piepende ademhaling en hoesten, vermoeidheid, concentratieproblemen anderen verliezen hun eetlust of hebben slaapproblemen. Vijftien tot twintig procent van de Nederlanders heeft last van een pollenallergie en kan dus niet genieten van een wandeling in het bos, picknicken in het park of genieten op een terrasje in de zon.

 

Helaas is hooikoorts niet te genezen
maar is er wel iets aan te doen?
Jazeker! 

Dat is goed nieuws, want de lente is TE leuk om door te brengen met allerlei ongemakken. Vermoedt of weet je dat jouw klachten het gevolg zijn van hooikoorts dan biedt
Carpe Diem Voetreflexpraktijk Leidschenveen een speciaal hooikoortspakket aan.

3 voetreflexbehandelingen van ongeveer 45 minuten
Te boeken van maart t/m juni – Kosten € 90,00*

*inclusief gratis roller flesje met
100 % natuurlijke essentiële olie

voor hooikoortsklachten

We kijken samen naar jouw klachten en bespreken waar jij het meeste last van hebt. Ik pas mijn voetreflexbehandeling daarop aan, immers niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde klachten. Het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam wordt gestimuleerd waardoor jouw klachten verminderen of verdwijnen en je immuunsysteem versterkt waardoor je beter bestand bent tegen hooikoorts aanvallen.

Interesse in het hooikoortspakket?

Vul dan onderstaand formulier in
    " Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen "

    Pin It on Pinterest

    Share This