“De resultaten die voetreflexbehandelingen geven,
de totale ontspanning en vooral het zelfherstellend vermogen van het lichaam blijf ik wonderlijk vinden.”

Ik, Jolanda, heb van mijn passie, voetreflexie, mijn beroep gemaakt omdat ik mannen en vrouwen met
acute of chronische klachten weer van het leven wil laten genieten.

Ik heb dan ook met veel enthousiasme en leergierigheid de complementaire beroepsopleiding tot Voetreflextherapeut aan de School voor Voetreflexologie gevolgd. Bij Voetreflexbehandelingen worden pijnklachten op een natuurlijke manier aangepakt zodat deze kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Zo kan voetreflexie dus zorgen voor een goede kwaliteit van leven. Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik precies weet wat ik wil en waar mijn talenten liggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor mij is voetreflextherapie een weg die nooit zal eindigen, iedere keer leer ik weer bij.

Ik zal ook in de toekomst cursussen en bijscholingen blijven volgen
om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mede door de resultaten die ik bij mijn cliënten heb bereikt ben ik nog enthousiaster geworden en zie en ervaar ik wat  voetreflexbehandelingen voor mensen kunnen betekenen.

De resultaten die het geeft, de totale ontspanning en vooral het zelfherstellend vermogen van het lichaam blijf ik wonderlijk vinden. Het lijkt mij geweldig om jouw te laten ervaren wat een voetreflexbehandeling met 100% natuurlijke essentiële oliën voor jouw klachten kan doen en nodig je dan ook graag uit in mijn praktijk.

Daar krijg je alle aandacht en ruimte om tot rust te komen en kunnen we samen op een natuurlijke manier aan jouw gezondheid en welzijn werken wat resulteert in een goede kwaliteit van leven.

" Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen "

Pin It on Pinterest

Share This