Licht & Kleur – Kleurenpunctuur

Sinds kort pas ik bij een voetreflexbehandeling ook kleurenpunctuur toe indien mijn cliënt hiermee instemt en geen contra-indicatie heeft.

Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie die voor lichamelijke en geestelijke klachten kan worden ingezet. Ik maak gebruik van 7 verschillende kleuren passend bij de klacht, dit om mijn voetreflexbehandeling te ondersteunen in positieve zin.

Wat is Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur bestaat uit licht & kleur. Licht & kleur zorgen voor energie en informatie.

Licht is een prisma van kleuren ( alle kleuren samen) Zonder licht is er geen celstofwisseling mogelijk, geen communicatie tussen de cellen of celgroepen. In de basis is ook ons lichaam een fotocel, die via licht van energie en informatie wordt voorzien.

Kleur is een specifiek deel van licht en heeft een eigen trillingsfrequentie. Kleuren hebben dezelfde eigenschappen als het licht zelf en daarnaast kleurafhankelijk ook een specifieke therapeutische eigenschap.

Hoe werkt kleurentherapie

Elke kleur heeft een specifieke uitwerking op ons lichaam.
De drie basiskleuren blauw, geel en rood staan voor: een ontspannen, heldere kracht.
Dat is de basis voor een gezonde vitaliteit.
Een vermindering van vitaliteit is eigenlijk gewoon een ‘licht- en kleurtekort’.
Zo werken rood en geel stimulerend en brengen je in beweging. Blauw maakt je lekker rustig.

Voetreflexbehandeling met licht & kleur

Tijdens de voetreflexbehandeling houd ik een speciale lichtpen op een voetreflexzone op de huid van mijn cliënt.
Afhankelijk van de klacht wordt er op deze voetreflexzone een specifieke kleur ingestraald. Deze nauwkeurig gedefinieerde kleurenfrequentie komt via de huid het lichaam binnen via de reflexzone.
Deze reflexzone heeft als het ware een antennefunctie. De trillingen van de verschillende frequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen. Doordat ik dit heel gericht doe zullen zowel de trillingen van de cellen als die van de kleurenfrequenties met elkaar harmoniseren. Dat heeft een groot helend effect.

Vond je bovenstaande informatie interessant en wil je weten wat een voetreflexbehandeling met licht & kleur voor jouw klacht kan betekenen vul dan onderstaand contactformulier in en is dit misschien de eerste stap richting meer gezondheid.

9 + 10 =

" Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen "

Pin It on Pinterest

Share This