PARELS VAN LEIDSCHENVEEN
– zondag 24 september 2017-

Na een geslaagde jubileumeditie vorig jaar zal op zondag 24 september alweer de 11e editie van de Parels van Leidschenveen plaatsvinden. Ook deze keer kan je weer kennismaken met mij en met andere wijkbewoners die een bijzonder beroep, passie of hobby hebben.

Met zowel nieuwe Parels als trouwe Pareldeelnemers is er een divers programma samengesteld en zijn er leuke workshops en activiteiten om aan deel te nemen. De Parels zijn te bezoeken van 12.30 tot 16.00 uur in het winkelcentrum van Leidschenveen, de stadsboerderij Landzigt en de Protestantse kerk de Leidraad.

De inwoners van Leidschenveen hebben een Parelboekje in de bus gekregen waarin ik vermeld sta met de volgende omschrijving:

5. Jolanda Haneveld portretJolanda Haneveld: Voetreflexie (op het locatie kaartje nummer 5)

Jolanda heeft van haar passie, VOETREFLEXIE, haar beroep gemaakt. Onder en bovenop de voeten bevinden zich zones die in directe verbinding staan met het lichaam. Jolanda behandelt met verschillende druk- en massagetechnieken jouw klacht(en). Echter niet op de aangedane zone maar op de reflexzone van de voet. Tijdens de behandeling maakt zij gebruik van essentiële oliën.

Voetreflexie en de oliën brengen het lichaam in balans zodat het zelfherstellende vermogen van het lichaam aangesproken en versterkt wordt. Klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Van 13.00- 13.45 en 15.15-16.00 uur geeft zij handmassages met oliën die toegespitst zijn op jouw klacht. Kom gerust langs.

Jolanda is bereikbaar op: 070-4447181 of 06-50234354
info@carpediemvoetreflex.nl www.carpediemvoetreflex.nl Facebook: Carpe Diem Voetreflexpraktijk Leidschenveen

Ben jij geïnteresseerd in waar ik mij mee bezig houd?
Kom dan gezellig langs bij de Bibliotheek,
in het winkelcentrum van Leidschenveen (Emmy Belinfantedreef 7).
Iedereen is van harte welkom.

Een voetreflexbehandeling is een natuurgeneeskundige behandeling die onder de dekking van jouw aanvullende ziektekostenverzekering kan vallen. Kijk voor meer informatie op mijn website onder het kopje CONTACT

Pin It on Pinterest

Share This