Zelfherstellend vermogen

Hoe kunnen jouw rug- nek en/of schouderklachten zoals bijvoorbeeld beperkte mobiliteit, pijn of stijfheid in rug, nek en/of schouders worden genezen door het stimuleren van jouw zelfherstellend vermogen?

Er zullen vast een aantal vragen in je op komen zoals:

E

Bestaat er zoiets als je zelfherstellend vermogen?

E

Wat is dat dan precies je zelfherstellend vermogen?

E

Hoe kun je dat stimuleren?

Uitleg zelfherstellend vermogen

Ik weet zeker dat je van het bestaan van het zelfherstellend vermogen van je lichaam afweet. In onderstaande tekst geef ik dan ook uitleg over het zelfherstellend vermogen.
Jouw lichaam beschermd je tegen lichaamsvreemde stoffen en beestjes zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Mochten deze stoffen en beestjes toch de natuurlijke barrière, gevormd door huid en slijmvliezen, weten te passeren dan wordt er door jouw lichaam gebruikt gemaakt van jouw natuurlijke weerstand en worden ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt.
Indien er weefselschade ontstaat zoals bijvoorbeeld een verwonding, botbreuk, dan zijn de herstelprocessen vaak duidelijk en wordt daar in de medische wereld dagelijks gebruik van gemaakt. Denk maar eens aan een botbreuk, die gaat immers niet voor niets 6 weken in het gips, of de rust die je moet nemen na een blessure. Die 6 weken in het gips en de rust na een blessure zijn gebaseerd op de kennis van de menselijke- en natuurlijke herstelprocessen.
En dan hebben we ook nog het dagelijks zelfherstellend vermogen van jouw lichaam na bijvoorbeeld allerlei, al dan niet sportieve, activiteiten (verdraaiing, kneuzing) overbelasting door huishoudelijke werkzaamheden, lichamelijke arbeid en/of werkzaamheden. Er is dan wel geen sprake van grote weefselschade, lichaamsvreemde stoffen of binnengedrongen beestjes maar dit zelfherstellend vermogen kan ongunstig beïnvloed worden door allerlei factoren. Er is bekend dat door stressvolle periodes en/of stressoren (denk hierbij aan verlies van een dierbaar iemand, verlies van je werk of een hoge werk- en gezinsdruk) dat de weerstand afneemt. Het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam wordt nadelig beïnvloed door stress. Stress geeft ook pijnklachten zoals rug- nek en/of schouderklachten. Ook ongelukkig zijn, geen levensdoelen hebben, depressief en passief zijn en negatieve gedachten kunnen het zelfherstellend vermogen behoorlijk dwars zitten.

Het verkrijgen en onderhouden van de balans tussen stress, pijnklachten en energie verdient dus grote aandacht!

Jouw lichaam heeft de neiging naar herstel en welzijn maar er kunnen factoren zijn die deze neiging kunnen belemmeren. Ga je bij fysieke klachten (zoals bij rug- nek en/of schouderklachten) dit zelfherstellend vermogen stimuleren of moet je de belemmerende factoren er om heen verwijderen? Je kunt belemmerende factoren misschien verwijderen door goed voor jezelf te zorgen, meer te ontspannen, te bewegen, fit en flexibel te worden, gezond eten en zorgen voor balans om zo je zelfherstellend vermogen van jouw lichaam een kans te geven.

Je kunt er ook voor kiezen om je zelfherstellend vermogen te stimuleren. Ik pak dan jouw klachten aan met een op maat gemaakte voetreflexbehandeling welke ik ondersteun met 100% natuurlijk essentiële oliën. Jouw lichaam wordt in balans gebracht waardoor jouw zelfherstellend vermogen versterkt en gestimuleerd wordt waardoor klachten verminderen of zelfs kunnen verdwijnen.
Wil jij je zelfherstellend vermogen versterken en stimuleren door een op maat gemaakte voetreflexbehandeling met 100 % natuurlijke essentiële oliën?

Wil jij je zelfherstellend vermogen versterken en stimuleren door een op maat gemaakte voetreflexbehandeling met 100 % natuurlijke essentiële oliën? 

Vul dan onderstaande gegevens in
    " Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen "

    Pin It on Pinterest

    Share This