ACCESS BARS – een behandeling van 32 punten op je hoofd die je vrijer, gezonder en bewuster in het leven doen staan

 

Bars van ACCESS Consciousness wat zijn dat?

Jouw hersenen kan je vergeleken met de harde schijf van een computer. Alles wat jij meemaakt in het leven wordt op jouw harde schijf opgeslagen. Je kan hierbij denken aan jouw denkwijze, gevoel, emotie, overtuiging, oordeel, conclusie en overweging. Om jouw harde schijf eens op te schonen kan er een BARS behandeling gegeven worden.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: “ik ben niet goed genoeg”, “ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet”, of “dat is niet voor mij weg gelegd”.

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Wat wordt er verwijderd tijdens een Bars sessie?

Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

 

Klinkt mooi maar is hier ook bewijs voor?
Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuigelijke prikkels verwerkt.

 

In onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Bars methode en heeft het zelf aan den lijve ondervonden. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

 

Heb je nog nooit jouw BARS na laten lopen?
Kom dan zelf ervaren wat het is en sta jezelf toe om te ontvangen,
zonder verplichtingen of overwegingen

 

Hoe ziet een bars sessie eruit?
Een Bars sessie duurt ongeveer 5 kwartier en vindt liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen

Voor wie is een Bars sessie geschikt?
Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling.

Voor welke klachten kan een Bars sessie heilzaam zijn? een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan: – angsten en fobieën – depressie – psychische klachten – vermoeidheid – slapenloosheid – lichamelijke (pijn) klachten – hypersensitiviteit – betere concentratie – helderder in het hoofd – beter bij jezelf blijven – betere leerprestaties – stress verminderend – immuunsysteem versterkend – verbetert de relatie met jezelf en anderen – een positieve houding ten opzichte van het leven.

 

In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede

 

Hoe vaak dien je een Bars sessie te doen?
Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je vanzelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen. De één vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten. Na een nare gebeurtenis of ervaring is het sowieso raadzaam en heilzaam om een Bars sessie te ontvangen.

De vraag is: “hoe lekker wil jij je in je vel voelen”? .

 

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een ACCESS BARS behandeling, vul dan onderstaand contactformulier in. Je hoort dan snel van mij.
    " Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen "

    Pin It on Pinterest

    Share This