Therapeutische Voetreflexbehandeling

De therapeutische voetreflexbehandeling is een natuurgeneeskundige behandeling en kan onder de dekking van jouw aanvullende ziektekostenverzekering vallen. Kijk even onder het kopje Contact voor meer informatie

Therapeutische voetreflex behandeling

De therapeutische voetreflex behandeling is een natuurgeneeskundige behandeling en kan onder de dekking van jouw aanvullende ziektekostenverzekering vallen.  Kijk even onder het kopje Contact voor meer informatie.

Jouw voeten kunnen je helen

De kracht zit al in jezelf, het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam

Jouw voeten zijn meer dan een lichaamsdeel waar je mooie schoenen om heen kunt doen.
Jouw voeten weten je letterlijk en figuurlijk staande te houden
en je kunt je erop verplaatsen.

Ik ben Jolanda

Ik ben Jolanda en mijn passie ligt bij het op een natuurlijke manier zorgen voor een goede kwaliteit van leven. Dit bereik ik als mijn lichaam in balans is waardoor mijn zelfherstellend vermogen gestimuleerd en versterkt word. Ik heb dan geen klachten, geniet van het leven, zit goed in mijn vel en heb veel energie. Ik kan mij met liefde en passie focussen op mijn gezin, werk en toekomstdroom.

Vandaag de dag is er een 24- uurs economie en krijg je voortdurend prikkels binnen. Er wordt daardoor veel gevraagd van jouw lichaam zowel lichamelijk als geestelijk.

Dit kan leiden tot acute of chronische klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: spanning, stijfheid, pijn, verminderde flexibiliteit of krachtverlies.
De klachten ontstaan vaak door een verkeerde houding, blessure, overbelasting, kneuzing, ontwrichting of botbreuk.
De pijn kan ook veroorzaakt worden door een andere pijnplek in het lichaam en dan uitstralen naar andere delen van jouw lichaam.
Dit gebeurt vaak als je lang staat, zit of beweegt. Door jouw acute of chronische klachten wordt je belemmerd en is je lichaam uit balans wat een negatieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven.

Wil jij jouw acute of chronische klachten op een natuurlijke manier aanpakken dan kan een therapeutische voetreflexbehandeling met 100% natuurlijke essentiële oliën, welke toegespitst zijn op jouw klacht, ondersteuning bieden bij jouw herstelproces.

Wil jij op een natuurlijke manier van jouw klachten af?

Ik pak dan jouw acute of chronische klachten aan met een op maat gemaakte therapeutische voetreflexbehandeling die ik met zorg, liefde en aandacht geef. Een therapeutische voetreflexbehandeling is zoveel meer dan een voetmassage.
Door verschillende druk- en massagetechnieken behandel ik jouw klachten op de voet (ik behandel dus niet de aangedane zone maar de reflexzone op de voet). Ik ondersteun deze behandeling met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Deze oliën hebben een therapeutische werking en ruiken bovendien heerlijk.
Ik pak dan jouw acute of chronische klachten aan met een op maat gemaakte therapeutsiche voetreflex behandeling die ik met zorg, liefde en aandacht geef. Een therapeutische voetreflexbehandeling is zoveel meer dan een voetmassage.
Door verschillende druk- en massagetechnieken behandel ik jouw klachten op de voet (ik behandel dus niet de aangedane zone maar de reflexzone op de voet). Ik ondersteun deze behandeling met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Deze oliën hebben een therapeutische werking en ruiken bovendien heerlijk.

Ik heb al veel goede ervaringen en resultaten bereikt bij cliënten met
acute en chronische klachten.
Zij geven aan dat na een aantal behandelingen hun klachten al verminderen
en dat hun levensvreugde en plezier in allerlei activiteiten toeneemt.

Positieve effecten voetreflexbehandeling met 100% natuurlijke essentiële oliën

Positieve effecten voetreflex behandeling met 100% natuurlijke essentiële oliën

Therapeutische Voetreflexbehandeling

Advies: Klachtenbehandeling is afhankelijk van de klacht

Bij een eerste afspraak neem ik gratis een intake-gesprek af
(20 minuten). Het volgende komt hierbij aan bod

Kennismaking met jou
Jouw klachten worden in kaart gebracht
Persoonlijke gegevens worden genoteerd
Ik stel een gericht behandelingsplan op

Wil je op een natuurlijke manier van je klachten af?

Kijk dan alvast in mijn agenda wanneer je terecht kunt.
Mocht de maandagenda niet duidelijk zijn voor jou, klik dan even op de week- of dagagenda.

 

Vul dan onderstaande gegevens in en geef bij het bericht
jouw voorkeursdatum en tijd aan. Vermeld ook nog even je telefoonnummer.

Let op! Mijn mail kan in jouw spam box terecht komen.